Nyheter och evenemang

Integration mot Netaphor SiteAudit


2016-04-01 08:00

Letar ditt företag efter en enklare affärslösning för era kunders avtalshanterade skrivare och scanners? W.S. Software erbjuder nu, tillsammans med Netaphor, en integration till det prisbelönta MPS-systemet Netaphor SiteAudit™.

Maskinimport

Varje gång nya avtalshanterade kontorsmaskiner ansluts hos era kunder läggs dessa upp automatiskt i WinServ. På detta sätt minskas ert administrativa arbete och ni får alltid korrekt information i WinServ.

Mätarställningsbaserad fakturering

SiteAudit samlar kontinuerligt in mätarställningar från era anslutna maskiner. Nu kan ni använda er av denna information i WinServ för att löpande skapa mätarställningsbaserade fakturor mot era kunder. Fakturaunderlag skapas enligt avtalet som är upplagt i WinServ.

Automatiserad leverans av förbrukningsartiklar

Med hjälp av SiteAudits funktioner för nivålarm på toner, bläck och andra förbrukningsvaror, så skapas förbrukningsorder i WinServ helt automatiskt. Priser räknas ut beroende på avtalstyp och yield-inställningar. Maximal kundnytta med minimal administration.

Automatisering av serviceanmälan

SiteAudit fångar snabbt upp maskinfel som kräver åtgärd av tekniker och skickar automatiskt dessa till WinServ. Er administratör på kontoret kan enkelt delegera arbetet till en tekniker, som i telefonen direkt ser all information som krävs för att få er kunds maskin i drift igen.

Om Netaphor SiteAudit

netaphor

Prisbelönta Netaphor SiteAudit™ ger er Manage Print Services (MPS) -kapabilitet. Analys-, rapport- och larmverktyg för skrivare och scanners oavsett om de är nätverksanslutna eller lokalt anslutna. Hanterar allt från mätarställnings- och tonernivåer till uptime-tracking och servicestatus. Med SiteAudits verktyg får ni avancerad kontroll över era maskiner i fält. Nu kan ni använda SiteAudit OnSite eller SiteAudit Hosted (för molnbaserade kunder) med WinServ SiteAudit Connector för att hantera affärsdelen av era processer. Prova SiteAudit idag genom att besöka www.netaphor.com.

netaphor_awards


« Tillbaka

Senaste nyheterna